Bente3.jpg

Velkommen til Voksegleder!

Hvor skal jeg begynner, for ei dame, for en ære å få lov til å designe for Bente!
Dette er også dama bak barnehageressursen. Gjennom hennes egne brand "Bente Baugerød" Hun hjelper gründere som er i oppstart å, stoppe opp eller kjenner på voksesmertene og komme videre å nærmere friheten de ønsker seg!

Bentes visuelle identitet er bygget på hennes kjerneverdier: Trygg - stødig og til å stole på! Raus, Målbevisst og Engasjert. Hele hennes identiet kan oppsummeres i 2 ord minimalistisk og tydelig!

Vi har derfor kun 3 farger. Den sjokk rosa, satt sammen av rød og hvit. Rød er en skikkelig power farge, se meg her er jeg. Jeg står støtt i meg selv. Hvit er det som skaper luft, luft til å være selg selv og til å være en kollega stedet for å være en som tår og beordrer, men samtidig så står du støtt i deg selv.
Blå den er veldig mørk, med mye svart i. Den faglige tyngden og den tryggheten du har i deg selv.
Gul gleden, alle de små gledene i hverdagen. Det er en varm gul fordi du skal kunne kjenne den varmen som kommer innenifra. GLEDE, vokseglede. Gleden i hverdagen, i stedet for det store flotte fancy greiene så er det den kaffen på trappa eller å se katten din når du kommer hjem som virkelig gir så masse glede. 

Tilbakemelding

" Det er bare så nydelig, tusen tusen takk! Jeg gleder meg så masse til å bruke alt det du har designa! Du er bare helt fantastisk! " - Bente

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
Bente2
press to zoom
Bente6
press to zoom
Bente9
press to zoom
Bente3
press to zoom
Bente4
press to zoom
Bente8
press to zoom
Bente7
press to zoom
Bente5
press to zoom
1/1
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
b_0011_12_edited_edited.png

Jeg hjelper deg med ditt design prosjekt!

Vil du også ha din egen visuelle identiet så du skiller deg ut i mengden og dine drømmekunder velger deg?

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png