top of page
IngerMarie2.jpg

Bli en bedre leder!

Inger Marie har lang leder erfaring. Har etter å ha vært dette i mange år gått over til å bli coach og mentor. Hun sier selv "jeg veileder de slik at de skal håndtere lederrollen på en god måte, med omsorg og innsikt." Det syntes jeg er så fint sagt. Vi alle har hatt de dårlige lederne og virkelig ønska at de kunne vært bedre.

Inger Marie sin identitet er sterk stolt og tydelig. Dette var sånn logosettet ble til! Det er et omvendt hjerte, som blir to hender som holder hverandre! Et rødt ikon og fargen er mye mer klar der hvor «hendene» møtes, og at det er litt mer fjernt (ikke så tydelig farge) lengre ut.

Når man samarbeider får hjelp eller knytter kontakter så går ting mye lettere, den hjertevarmen kommer mye tydeligere frem. Ordet "Inger" som går som en bue over ordet "Marie", det er fordi. Det er litt sånn opp og ned i den reisen man har som leder. Tillegg at man skal kjenne på det menneskelige følelsene, ting går opp og ned. Til slutt så jar du det tradisjonelle i den tydelige i’en. Det moderne i «Marie»

Tilbakemelding

" Mitt første møte med Emeli, vi var helt ukjente og skulle ha samtale om min visuelle identitet. Jeg var spent på om hun skulle forstå meg som er mer enn 25 år eldre og hva som skulle visuelt vise meg.

Den samtalen ble skjellsettende, da vi oppsummerte etter en liten time sa hun; stolt, sterk og tydelig. Jeg kjente tårene presse på; hun har forstått meg - det er sånn jeg er og vil fremstå i min business, sammen med mine verdier åpen, ærlig og lojal. Gjennom prosessen har jeg hatt mine meninger om hva jeg synes er «fint».

Emeli har hatt fokus på å lytte til meg men også beskrive hva ulike uttrykk beskriver og det har gjort det trygt og godt for meg å gjøre riktige valg for meg, basert på den jeg er - uttrykt visuelt. Jeg har følt meg så ivaretatt og lyttet til i prosessen. Emeli har vært veldig god på å forklare og beskrive hvordan mine innspill vil påvirke mitt uttrykk. Og RESULTATET det kjenner jeg meg så hjemme i. Det er meg, det er INGER MARIE. " - Inger Marie

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
b_0011_12_edited_edited.png

Er du også Coach?

Vil du også ha din egen visuelle identiet så du skiller deg ut i mengden og dine drømmekunder velger deg?

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page