top of page
1 (3).png

Leken kvinnehelse!

Det kom veldig fort og tydelig frem at Kristina Merete sin business identitet var bygget på verdiene: Leken, trygg og magisk og hennes personlige identitet var bygget på verdiene: Likeverd, raushet, varme og frihet. Identitet er det som er grunnsteinen i en visuell identitet.

Kristina Merete er ei fantastisk dame, godhjerta og helt enormt kunnskapsrik. Hun driver et selskap som inspirer deg til å komme i kontakt med din sensualitet, og introdusere mer glede, nytelse og kreativitet inn i livet ditt. Det er hun helt rå på!

Dette er litt om hvorfor vi landet fargepaletten:
Grønn er valgt for å symbolisere naturen og din tilknytning til den naturlige veksten. Den lyse grønne har en stor andel hvit som skaper rom for luft og åpenhet.
Lilla, blir brukt ofte for å få frem den magiske, det litt overnaturlige og samtidig er lilla en blanding av blå som representerer kunnskap, og rød som symboliserer styrke og viktigheten av å bli sett.
Rosa det sterke i det røde, blandet med en liten del hvit og en stor del hvit i den lyse rosa som representerer lekenheten, femininitet, åpenhet og styrke.
Gull for å symbolisere jording og glede.

Tilbakemelding

" SKAPER AV MIN VISUELLE IDENTITET
Tenk å være så heldig å ha en grafisk designer som medlem i Kvinneportalen, som finner og interesserer seg for meg og mitt budskap. Hun brukte og kjente allerede til mitt materiale, jeg tenkte derfor aldri på noen andre. Emeli kjente energien min, og jeg så at vi var like på noen områder. 
Jeg var redd og ambivalent for å gi fra meg regien og kontrollen – det var jo "babyen" min. Men samtidig visste jeg den var i trygge hender selv om en liten del av meg ikke helt turte å tro på at en annen person kan lande det jeg hadde inni meg. 

Men, WOW! Jeg kunne ikke si noe om hva jeg så for meg i det hele tatt, grafisk design er et fagfelt jeg kan ingenting om, rett og slett.
Jeg husker at Emeli sa at hun pleide å lande logo raskt, at hun ofte hadde mange tanker klart med de menneskene hun traff. Men med meg kom det liksom ikke. Normalt pleide det å vise seg for henne gjennom jobb med både fonter og farger, men ikke denne gangen. Hun ble noe frustrert. Bestemte seg for å kaste alt, for så og sette seg ned, ta en pause og jobbe med materialet inne i Kvinneportalen. Og da kom det Jeg må bare si, jeg er såå fornøyd med alt, og veldig takknemlig! Tusen takk Emeli! " - Kristina Merete

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
b_0011_12_edited_edited.png

Denne visuelle identiteten var lekker!

Vil du ha dette du også? Book en prat så ser vi på det sammen!

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page