top of page
dusty_plannts_0011_12_edited.png
K_Lange_20_09_EMELI_0730_edited.png

Dette sier

Kundene

IMG_5913 2.jpg

Mari

VA Coach

Etter mye frustrasjon over logo og fargepaletter valgte jeg å få hjelp av Emeli.  Jeg var nok ikke den enkleste kunden, men Emeli er proff, dyktig og taklet det med glans. Alle spørsmål fra meg, grubling og «fram og tilbake» før jeg klarte å «lande». Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale Emeli på det sterkeste. Morsom, hyggelig, livlig dame som virkelig vet hva hun driver med.

- Mari, @mari.vige

K_lange_20_06_oslo_vbc_1301-2.jpg

Jenny Cornelia

Helse- & Livsstilsveileder og Gründer

Å jobbe med Emeli for å skape min visuelle identitet, har vært en game changer for meg og brandet mitt levmedhjertet! Aldri hadde jeg trodd at noen skulle fange min visjon og ikke minst min personlighet i en logo og grafikk på den måten. Ikke minst snakker den direkte til min målgruppe på en fin og tillitsvekkende måte, som er akkurat det jeg trenger som helse- og livsstilsveileder. Emeli gjør grafisk design gøy og spennende og har virkelig god teft for godt og attraktivt design. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte å investere i en skikkelig visuell identitet! Ikke bare er Emeli RÅ på det hun gjør - hun er også ei sabla bra dame! OG det har gjort hele prosessen til en FRYD.

- Jenny Cornelia, @levmedhjertet

IMG_5861.jpg

Beate

Inspirator og Veileder

Jeg har lært masse om hvor viktig fargevalget er med hensyn til å jobbe målrettet mot drømmekunden. Videre har det vært lærerikt å være bevisst fonter og rett bruk av dem. Det har også vært morsomt å lære mer om redigering av filmer. Det er noe jeg ønsker å forske videre på. Jeg kunne fortsatt i det uendelige. Supert kurs og veldig fint å få svar på spørsmål når jeg har lurt på noe. Veldig fint å ha noen som gir tilbakemelding og tips.

- Beate

Design uten navn-9.jpg

Auris

Bedrift

"Yellow Happiness" er helt fantastisk. Jeg fikk hjelp til å designe en logo tilhørende mitt selskap. Jobben ble gjort på en veldig profesjonell måte. Helt utrolig støtte, og kundeservice gjennom hele prosessen. Rask leveranse, og rådføring underveis gjorde at resultatet ble bedre enn jeg så for meg. 


Jeg fikk også designet en brosjyre, og selv om resultatet ble litt annerledes enn jeg hadde planlagt, ble sluttresultatet ble mye bedre enn jeg tenkte, med høykvalitets bilder! Helt perfekt for mitt selskap. 


Anbefales på det sterkeste!

- Auris

IMG_89306B320565-1.jpeg

Iris-Adele

PT og Stylist

Å jobbe med Emeli i @yellowhappiness1 har vært så kjekt! Jeg ante ikke helt hvordan min visuelle profil skulle være. Men Emeli klarte å forstå brandet mitt på tross av uklare tanker og tilbakemeldinger fra meg. Jeg endte opp med en visuell profil som jeg er skikkelig stolt av, og som representerer meg og Sterk og Stilig. Jeg hadde ikke klart det alene!

- Iris-Adele, @sterkogstilig

IMG_5843.jpg

Hilde

Strikkedesigner

Å jobbe med Emeli i @yellowhappiness har vært utrolig lærerikt og gøy! Jeg ante ikke så mye om hva jeg hadde behov for, eller hvordan min visuelle profil skulle være. Derfor var det så godt å ha Emeli som guidet meg gjennom prosessen. Hun var alltid like tålmodig og positiv, uansett hvor uklare og ustrukturerte mine tanker og tilbakemeldinger var.

Emeli hjalp meg til å konkretisere hva jeg ønsker, slik at jeg til slutt endte opp med en visuell profil som jeg er skikkelig stolt av, og som jeg føler representerer meg og @strikkeredet på en perfekt måte.

Tusen takk for et veldig hyggelig og lærerikt samarbeid!

- Hilde, @strikkeredet

IMG_5844.jpg

Sybille

Inspirator og Veileder

Jeg har fått innsikt i noe av mulighetene på Canva, takket være deg, @yellowhappiness_design. Og er så glad for at jeg investerte i kurset ditt. Trenger å jobbe med dette og kjøre repriser på de ulike tingene jeg kan bruke Canva til. Travelhet gjør at det blir steg for steg før jeg er gjennom alt. Men anbefaler alle få din ekspertise inn i stua sin.

- Sybille @team_working_smart

b_0011_12_edited.png
dusty_plannts_0011_12_edited_edited.png
bottom of page