top of page
Mammaglød-Katrine2.jpg

Mammaglød - Det unike, vakre, og spesielle ved hver enkelt person.

Mammaglød er et lite selskap drevet 100% av Kathrine K. Hertaas. Hun er coach og hjelper travle mammaene som ikke prioriterer seg selv. Hun har Selv vært der, og ser at om man ikke prioriterer seg selv så mister man gløden i sitt eget liv litt etter litt.

Hun hjelper også Gründere med å finne gløden i deres business gjennom mindset coaching.

Det som virkelig skinner gjennom hos Kathrine er at hun genuint ønsker å hjelpe. Hennes mål er å kunne hjelpe damer å nå sine mål å drømmer gjennom å prioritere seg selv først.

Hennes visuelle identitet er bygget på identiteten i mammaglød og hennes personlige. Elegant, ærlig, eksklusiv og sårbar.

Tilbakemelding

" Emeli er utrolig nøye og punktlig i sitt arbeid, og jeg opplevde samarbeidet med Emeli som godt og lærerikt, og som ga de resultatene jeg var på jakt etter. Jeg har nå fått den profilen og brandet som jeg har drømt om og er blitt skikkelig skikkelig stolt av å ha fått på plass-endelig! Jeg kjenner at alle det mine verdier skinner igjennom og viser hvem jeg er i Mammaglød og Glød Kathrine. Takk for et unikt visuell identitet og brand Emeli. Et brand jeg er skikkelig stolt av å vise frem og bruke! " - Kathrine

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
b_0011_12_edited_edited.png

Jeg hjelper deg med ditt design prosjekt!

Sitter du med mange ideer i hodet, men vet ikke helt hva som passer for deg? La oss ta en prat og se på det sammen!

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page