top of page
Maria1n.jpg

En nydelig fargeklatt, og ekstremt dyktig coach og karriereveileder

Velkommen til Maria Bjerge sin fargerike verden. Fra første gang jeg så Maria har hun hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Ikke bare er hun fargerik i måten hun klar seg, men i hele sin personlighet. Det var umulig å gå for de vanlige 5 fargene i en fargepalett i dette tilfellet. Det var helt rett beslutning

Når vi jobba med fargene til hennes fargepalett var det ikke bare vanskelig å kutte ned på farger, men måten hun var knyttet til hver enkelt av dem beskrev hun fargene som om de var en del av henne alle sammen. Det syntes jeg var så fint sagt!

Hun hjelper deg med jobbsøker prosessen og støtter deg på vei til ditt mål. Hennes identitet beskrives med ordene: Kjærlig, trygg, kreativ, ekte og engasjert.

Hennes visuelle identitet ble bygget på nettopp dette. Hun pleier å si bli med meg å finn din indre diamant " find your inner diamond" Det er så sant. Maria hjelper deg å blomstre som det nydelige mennesket du er!

Tilbakemelding

" Da det sa "Yes" Inni meg, var da hjertet mitt i kor med hodet mitt sa YES!! Logoen stemmer. Det har vært mange logoutkast før vi landet denne, og mye tanker i sving.

Hvorfor er denne så riktig for meg da? Jo det vil jeg dele med deg. Jeg har hatt en setning i hjertet i veldig mange år «Endre verden et hjerte av gangen» samtidig som jeg har lett etter diamanten inni hver eneste kunde som har vært hos meg. Når jeg skulle sette det sammen med coach prosessen som er metodisk, styrt og personligheten min som er leken så ble dette full match.

Emeli har stått på hele veien for at jeg skulle kunne juble. Som hun selv sier når du sier WOW er vi i mål. Jeg sier WOW i dag Jeg er super fornøyd! " - Maria

K_Lange_21_05_EMELI_0410_edited.jpg
dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
b_0011_12_edited_edited.png

Denne visuelle identiteten var nydelig!

Vil du ha dette du også? Book en prat så ser vi på det sammen!

dusty_plannts_0010_11_edited_edited.png
bottom of page