Nettbutikk

Her finner du kurs og andre ressurser som kan hjelpe deg i din business!

 

Kurs

Skap et førsteinntrykk som selger!  Du ser andre sin Instagramfeed og tenker "hvordan får de det til?"

 

Du ser fargene, skrifttypene, logoen. Alt bare passer sammen. Førsteinntrykket deres gir tillit og får deg til å ville gjøre det samme for din egen business. Men når du prøver, ser det så fint ut i tankene dine, men det blir liksom ikke helt det samme på papiret. Faktisk føler du at det blir ganske rotete!

Jeg har hjulpet mange gründere med å finne sin visuelle identitet. Men jeg har også brukt mye tid der du er nå. Med frustrasjon og rotete tanker før jeg designet mitt eget brand Yellow Happiness!

Er du klar for å slutte med knotingen og  skape en visuell identitet som hjelper deg å bli oppdaget av drømmekunden? Da er disse kursene midt i blinken for deg!

Nå er det din tur til å skinne!

 

Jeg vet godt hvordan det kan være. For jeg har vært der selv.

 

Din visuelle identitet er førsteinntrykket kunden din ser når de kommer inn på din nettside, eller i sosiale medier. Dette kan med andre ord være make or break for om du selger produktene dine eller ikke. 

I kurset  design ditt første brand lærer jeg deg å skape din egen visuelle identitet i canva, noe som vil gi deg en stor fordel! Her tar jeg deg med på en reise i identitet, farger, fonter, logodesign og mer. Dette vil hjelpe deg å bli oppdaget av din drømmekunde og gi deg en stor fordel som business. 

Jeg har hjulpet mange gründere med visuell identitet og å skille seg ut og bli lagt merke til med stor suksess. Nå er det DIN tur! 

Nok knoting med det visuelle! Nå skal du finne tryggheten du fortjener i ditt eget brand!

Nå er det din tur til å bli oppdaget av drømmekunden!

Dette lærer du:

Modul 1: Lage mood board og finne din identitet

Modul 2: Lage fargepalett

Modul 3: Fonter

Modul 4: Designe hovedlogo, alternativ logo og favicon

Modul 5: Annet design

Er du klar?

"Jeg har lært masse om hvor viktig fargevalget er med hensyn til å jobbe målrettet mot drømmekunden. Videre har det vært lærerikt å være bevisst fonter og rett bruk av dem. Det har også vært morsomt å lære mer om redigering av filmer. Det er noe jeg ønsker å forske videre på. Jeg kunne fortsatt i det uendelige! Supert kurs, og veldig fint å få svar på spørsmål når jeg har lurt på noe. Veldig fint å ha noen som gir tilbakemelding og tips!"

- Beate Nordby, @ryddestrategen

Design ditt første 

Brand

- Spar tid og penger med design som selger!

4990,-

 

2495,-

Design like a 

Bossbabe

- Lær deg Canva free på under 1 time!

Canva.com er en fantastisk side for deg som ønsker å lage egen grafikk med uendelige muligheter! I kurset Design like a Bossbabe lærer jeg deg alt du trenger for å komme i gang å lage fantastiske canva-design for din business!

Canva er et fantastisk verktøy for å lage grafikk til sosiale medier, til slides til webinarene dine og kurs, du kan designe visittkort og så mye mer. Jeg gir deg en innføring i å bruke Canva slik at du kan få fullt utbytte av gratisversjonen av Canva!

"Jeg har fått innsikt i noe av mulighetene på Canva, takket være deg, @yellowhappiness_design!" - Sybille

Pris: 249,-

 

Canva maler

Gjør markedsføringen lekker og innbydende på null komma niks med disse mal-pakkene!

Sikkerhet

  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook - Hvit Circle

©2020 by Yellow Happiness