b_0011_12.png
K_Lange_20_09_EMELI_0703_edited.png
elements_0010_11_edited.png

Om meg

Jeg heter Emeli Torvund, og er dama bak  Yellow Happiness Design. 

 

Jeg har ikke alltid vært grafisk design-strateg. Faktisk har jeg gjort mye ulikt gjennom årene. Visste du for eksempel at jeg har jobbet på gård? Med geiter? Der snublet jeg merkelig nok inn i branding! Hvem skulle trodd? Men det var kanskje ikke så rart da nettopp denne gården var svært kjent for sin geitost av utsøkt kvalitet og jeg fikk et innblikk i hvor viktig god branding var. Jeg snakker selvfølgelig om Prestholtet gård! Det var fascinerende å se hvor lojale kundene var og hvor sterkt brand dette geitostmerket hadde fått. Det åpnet øynene mine for en helt ny verden og jeg ble hekta! Branding ble noe jeg ville hjelpe andre med! Og her er jeg i dag. Grafisk designer med fokus på strategi,  branding og visuell identitet.

Sjekk ut mine 

K_Lange_20_09_EMELI_1092.jpg

Hvordan ble Yellow Happiness til?

Min reise med Yellow Happiness begynte ute i skogen med mamma. Jeg hadde fått øynene opp for branding på Prestholtet gård og var nå klar for å starte mitt eget brand! Det måtte være basert på det som er aller viktigst i mitt eget liv, nemlig glede og lykke. Jeg var opptatt av å skape et liv for meg selv med en hverdag jeg trivdes i og jeg var lei av å jobbe i uinspirerte jobber. Brandet mitt måtte bygge på gleden i livet mitt. Så jeg og mamma brainstormet. Mine første kunder var i USA, så det var viktig for meg med et internasjonalt navn. Så vi endte på navnet Yellow Happiness. Happiness fordi det var det engelske ordet på glede, og det var det jeg ønsket å bygge businessen min på. Og Yellow, fordi gult er en farge som symboliserer lykke.  

I tillegg ønsket jeg at min visjon for andre gründere skulle vises visuelt gjennom mitt eget brand, og hva er vel bedre enn gult når du ønsker å hjelpe andre å sette drømmene sine ut til live? Når de får føle lykken ved å sitte med en sterk visuell identitet og de får resultater som følge av det? Det som er viktig for meg, er at kunden kjenner seg igjen i designet sitt. At de føler at "Dette er MEG! Dette er brandet mitt!" Ingenting føles bedre enn når en ny visuell identitet er skapt og jeg ser hvor mye det betyr for kunden. At de føler seg hjemme i designet og at det er et påminnelse om hva brandet deres står for, hvem de er, og hvorfor de gjør dette. 

Jeg elsker å få være en del av andres reise og hjelpe dem å føle seg hjemme i sine farger, skrifttyper (fonter) og grafiske elementer. 

Yellow Happiness ble skapt av lykke og det er fantastisk å se kundene mine stråle av lykke når visuell identitet er på plass!

Hvorfor er visuell  identitet viktig for ditt brand?

Å ha et sammenhengende brand er viktig for din business, og det å skape en visuell identitet hjelper deg med nettopp dette. 

En tydelig brand identitet gjør at du skaper autoritet innenfor din nisje og bygger tillit hos kunden. Du fremstår profesjonell og autentisk. Dine ord veier tyngre innenfor din bransje og folk ser til DEG når de trenger ekspertisen du tilbyr. Godt design er god business!

Din visuelle identitet skal lyse på tvers av alle plattformer, enten du markedsfører deg via nettsiden din, sosiale medier eller e-post. Og på den måten skape en rød tråd som gjør at drømmekunden kjenner igjen i din visuelle identitet uansett hvor de ser deg! De er trygge og tatt hånd om av noen som vet hva de gjør.

Å ha en sterk visuell identitet, skaper sammenheng i brandet ditt. Det skaper pålitelighet, som igjen hjelper deg å få tillit hos din drømmekunde. Og tillit leder til salg! Din visuelle identitet er selve grunnmuren som brandet ditt er bygget på. Og derfor er det så viktig å fokusere på!

Ta for eksempel Coca Cola. De har en sterk visuell identitet i farger, fonter og logo. De er lette å kjenne igjen og mennesker har et forhold til den tidløse og klassiske Coca Colaen. Mange kjenner igjen fonten og rødfargen uten å trenge å se en colaflaske! Det er branding på sitt sterkeste.

Selv om du ikke har en bedrift på størrelse med Coca Cola, vil en sterk visuell identitet hjelpe deg og brandet ditt med å ha en tiltrekkende kraft på dine drømmekunder!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Dette hjelper jeg deg med!

Som grafisk design-strateg tilbyr jeg en rekke tjenester for å hjelpe deg med dine utfordringer. Derfor tilbyr jeg ulike tjenester som kan passe deg. Som for eksempel: 1:1 design coaching, jeg har kurs, canva maler og Visual Bootcamp! Dette kan dere lese mer om i TJENESTER

Hvis du ønsker design coaching, får du dine første 30 minutter gratis! Da hjelper jeg deg med designene dine eller brandingstrategi.

I tillegg har jeg kurset:

Disse kursene er laget for deg som ønsker å skape en visuell identitet på egenhånd og er helt i startgropen på din gründerreise. Her lærer du det grunnleggende og trenger null forkunnskaper.

Jeg selger også canva maler som du kan bruke i din business. Disse finner du i nettbutikken!

K_Lange_20_09_EMELI_1134_eedited_edited.
K_Lange_20_09_EMELI_0348.jpg
b_0011_12_edited.png
b_0011_12_edited.png
K_Lange_20_09_EMELI_0720_edited_edited_e
edited_edited_edited.png
K_Lange_20_09_EMELI_0524_edited_edited.p
K_Lange_20_09_EMELI_0398_edited_edited.p
elements_0010_11_edited.png